Във връзка с трагичния инцидент на 16 май 2024 г. с участие

...
Във връзка с трагичния инцидент на 16 май 2024 г. с участие
Коментари Харесай

НСО: Оказваме всеобхватно съдействие за разследването на катастрофата

Във връзка с трагичния случай на 16 май 2024 г. с присъединяване на профилиран автомобил на Националната работа за защита (НСО), държавната охранителна работа декларира, че оказва всеобхватно подпомагане на способените органи по воденото разследване. Това заяви пресцентърът на НСО.

 

Автомобил на НСО и друга кола катастрофираха на входа на град Аксаково към 17:30 часа през вчерашния ден. В колата на националната работа е пътувал съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков, оповестиха от партията през вчерашния ден. При случая почина лидерът на другия автомобил.

 

НСО приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си. " Убедени сме, че професионалните дейности на проверяващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина ", показват от службата. Ръководството и съставът на Националната работа за защита сервират дълбоки съболезнования на фамилията и околните на починалия при злополуката лидер и показват откровена вяра за сполучливо и скорошно възобновяване на неговата брачна половинка, прибавят от НСО.

 

По неоспорим метод е открито, че другият автомобил е лишил преимуществото на НСО, каза служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с случая край Аксаково.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР